Un tânăr s-a răsturnat cu ATV-ul în afara părții carosabile pe drumul comunal 283, pe raza comunei Arieșeni

Written by on 17 January 2022

La data de 16 ianuarie 2022, în jurul orei 15.50, pe drumul comunal 283, pe raza comunei Arieșeni, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un ATV s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, conducătorul ATV-ului și un minor, de 15 ani, pasager pe autovehicul, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru un trafic rutier în siguranță, polițiștii recomandă participanților la trafic:

Adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic. Astfel, chiar dacă vă aflaţi în localităţi sau în afara lor, iar partea carosabilă este umedă ori acoperită de polei, gheaţă, zăpadă sau mâzgă, trebuie să circulaţi cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare în astfel de condiţii este mult mai mare.

Folosiţi cu precădere frâna de motor, atunci când rulaţi pe un carosabil alunecos. Nu efectuaţi depăşiri riscante!Folosiţi luminile de întâlnire și pe timpul zilei, mai ales în condiţii de vreme nefavorabilă. Curăţaţi în permanenţă farurile, blocurile de semnalizare, parbrizul, luneta şi geamurile laterale ale autovehiculului, asiguraţi buna funcţionare a ştergătoarelor de parbriz şi folosiţi corespunzător instalaţia de ventilaţie – climatizare!

Vă reamintim că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei. De asemenea, autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

The post Un tânăr s-a răsturnat cu ATV-ul în afara părții carosabile pe drumul comunal 283, pe raza comunei Arieșeni appeared first on albapesurse.

La data de 16 ianuarie 2022, în jurul orei 15.50, pe drumul comunal 283, pe raza comunei Arieșeni, un tânăr în vârstă…
The post Un tânăr s-a răsturnat cu ATV-ul în afara părții carosabile pe drumul comunal 283, pe raza comunei Arieșeni appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Un tânăr s-a răsturnat cu ATV-ul în afara părții carosabile pe drumul comunal 283, pe raza comunei Arieșeni apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist