Un tânăr din comuna Hopârta a fost reținut de polițiști după ce a dat foc propriei locuințe

Written by on 7 April 2022

La data de 6 aprilie 2022, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 19 ani, din localitatea Silivaș, comuna Hopârta, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 6 aprilie 2022, pe fondul unor neînțelegeri cu concubina sa, ar fi incendiat bunurile din propria locuință.

În urma incendiului, locuința a fost distrusă, în totalitate, existând riscul ca focul să se extindă la casele învecinate.

În cursul zilei de azi, 7 aprilie, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Un tânăr din comuna Hopârta a fost reținut de polițiști după ce a dat foc propriei locuințe appeared first on albapesurse.

La data de 6 aprilie 2022, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 19 ani, din localitatea Silivaș, comuna Hopârta, care este cercetat…
The post Un tânăr din comuna Hopârta a fost reținut de polițiști după ce a dat foc propriei locuințe appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Un tânăr din comuna Hopârta a fost reținut de polițiști după ce a dat foc propriei locuințe apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist