Sportivă legitimată la CS Unirea Alba Iulia, locul 5 la Campionatul Balcanic de Judo – copii U 15

Written by on 18 June 2019

Bogdan Laura Alexia, legitimată la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, a obținut locul 5 la Campionatul Balcanic de Judo – copii U 15, la categoria 48 de kilograme, după ce s-a luptat pentru medalia de bronz.

Primele locuri, la această categorie, au fost ocupate de sportivi din Grecia, Kosovo și Bulgaria. Campionatul s-a desfășurat în perioada 13-17 iunie, în Macedonia, la Skopje. Au participat sportivi din 11 țări: Albania, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Grecia, Muntenegru, Macedonia de Nord, România, Serbia, Kosovo, Turcia și Cipru.

”Considerăm că locul obținut de sportiva Bogdan Laura Alexia este unul foarte bun. Apreciem eforturile și sacrificiile depuse atât în Macedonia, cât și în perioada premergătoare acestei competiții”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Laura Alexia este antrenată de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian. Sportiva a avut ocazia să participe la această competiție internațională grație rezultatelor bune obținute pe plan național. În urmă cu câteva săptămâni ea a obținut argintul în Finala Campionatului Național U 15.

Post-ul Sportivă legitimată la CS Unirea Alba Iulia, locul 5 la Campionatul Balcanic de Judo – copii U 15 apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist