AcasăStiri AlbaȘofer drogat prins de polițiști pe strada Piața Consiliul Europei din Alba...

Șofer drogat prins de polițiști pe strada Piața Consiliul Europei din Alba Iulia

Date:

La data de 22 iunie 2022, în jurul orei 01,00, polițiștii Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naționale și Europene, în timp ce acționau, împreună cu polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Aba Iulia, pe strada Piața Consiliul Europei din Alba Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un bărbat, de 36 de ani, din Cluj Napoca, județul Cluj.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul drugtest, a rezultat că era sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

The post Șofer drogat prins de polițiști pe strada Piața Consiliul Europei din Alba Iulia appeared first on albapesurse.

La data de 22 iunie 2022, în jurul orei 01,00, polițiștii Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naționale și Europene, în timp ce acționau, împreună cu polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Aba Iulia, pe strada…
The post Șofer drogat prins de polițiști pe strada Piața Consiliul Europei din Alba Iulia appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Șofer drogat prins de polițiști pe strada Piața Consiliul Europei din Alba Iulia apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM