Pugilistul Fățan Luca Petru, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, convocat la lotul național de box

Written by on 11 July 2022

Fățan Luca Petru, legitimat la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, a fost convocat pentru prima dată la lotul național de box, coordonat de Federația Română de Box.  Sportivul boxează la cadeți, categoria de greutate 66 de kilograme, are 14 ani și este pregătit de către Andrei Dărămuș.

Acesta a obținut în ultimele luni două medalii importante, de argint, la turneul internațional „Gheorgheni Open”, respectiv la Cupa României.

„Luni, 11 iulie, sportivul nostru se va prezenta la lotul național de box, la Ploiești și se va afla sub coordonarea profesorului Titi Tudor. Această experiență îl va ajuta mult să crească în valoare, să se disciplineze, să fie mai matur în ring și să abordeze mai bine viitoarele confruntări. Este un băiat muncitor, serios, ascultător și de perspectivă pentru boxul românesc”, a spus Andrei Dărămuș.

The post Pugilistul Fățan Luca Petru, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, convocat la lotul național de box appeared first on albapesurse.

Fățan Luca Petru, legitimat la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, a fost convocat pentru prima dată la lotul național de box, coordonat de Federația Română de Box.  Sportivul boxează la cadeți, categoria de greutate 66 de…
The post Pugilistul Fățan Luca Petru, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, convocat la lotul național de box appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Pugilistul Fățan Luca Petru, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, convocat la lotul național de box apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist