AcasăStiri AlbaPugilistul Fățan Luca Petru, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, convocat la...

Pugilistul Fățan Luca Petru, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, convocat la lotul național de box

Date:

Fățan Luca Petru, legitimat la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, a fost convocat pentru prima dată la lotul național de box, coordonat de Federația Română de Box.  Sportivul boxează la cadeți, categoria de greutate 66 de kilograme, are 14 ani și este pregătit de către Andrei Dărămuș.

Acesta a obținut în ultimele luni două medalii importante, de argint, la turneul internațional „Gheorgheni Open”, respectiv la Cupa României.

„Luni, 11 iulie, sportivul nostru se va prezenta la lotul național de box, la Ploiești și se va afla sub coordonarea profesorului Titi Tudor. Această experiență îl va ajuta mult să crească în valoare, să se disciplineze, să fie mai matur în ring și să abordeze mai bine viitoarele confruntări. Este un băiat muncitor, serios, ascultător și de perspectivă pentru boxul românesc”, a spus Andrei Dărămuș.

The post Pugilistul Fățan Luca Petru, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, convocat la lotul național de box appeared first on albapesurse.

Fățan Luca Petru, legitimat la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, a fost convocat pentru prima dată la lotul național de box, coordonat de Federația Română de Box.  Sportivul boxează la cadeți, categoria de greutate 66 de…
The post Pugilistul Fățan Luca Petru, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, convocat la lotul național de box appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Pugilistul Fățan Luca Petru, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, convocat la lotul național de box apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stiri Alba

Stiri Brașov

O Nouă Experiență Cosmică Așteaptă Vizitatorii la Planetariul „Cosmonaut Dumitru Prunariu” Brașov

Brașovenii și turiștii orașului de sub Tâmpa sunt invitați să se aventureze într-o călătorie cosmică uluitoare, odată cu lansarea spectacolului The Dark Side of the Moon la Planetariul „Cosmonaut Dumitru Prunariu” Brașov. Acest nou spectacol își deschide porțile astăzi și vine cu un orar actualizat pentru toate cele 10 spectacole majestuoase pregătite pentru vizitatori. The […]

The post O Nouă Experiență Cosmică Așteaptă Vizitatorii la Planetariul „Cosmonaut Dumitru Prunariu” Brașov first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.

Stiri Harghita

Industria modei și tendințele actuale ale acesteia

Industria modei, dincolo de imaginea sa spectaculoasă, ascunde unele...

Evenimete

Stirile HITFM