Primăria Cugir va interveni în parcurile și zonele verzi

Written by on 20 July 2021

Edilii Cugirului au luat hotărârea să acționeze pentru întreținerea și curățenia parcurilor și spațiilor verzi din oraș. Săptămâna aceasta, Serviciul Public de Gospodărire Locală (SPGLC) din cadrul Primăriei Cugir demarează o nouă operațiune de îngrijire a zonelor verzi de pe domeniul public, constând în: cosit, greblat și adunat resturi vegetale

Conform graficului stabilit, lucrările au început de astăzi în parcurile de pe străzile Micro 7, Doinei și Aleea Victoriei, urmând să continue cu prioritate în parcurile de pe străzile: Tineretului, Grigore Ureche, Griviței, Drăgana, Carpați , Zorilor, I.L. Caragiale.

Lucrări de cosit, greblat și adunat resturi vegetale sunt programate la nivelul tuturor zonelor verzi de pe domeniul public. La finalul acestora, vor fi realizate acțiuni de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor, căpușelor, mustelor, tăunilor și altor insecte. Aceste intervenții vor avea loc după ora 21.00.

Potrivit autorităților, substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu sunt periculoase, însă se recomandă ca persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

The post Primăria Cugir va interveni în parcurile și zonele verzi appeared first on albapesurse.

Edilii Cugirului au luat hotărârea să acționeze pentru întreținerea și curățenia parcurilor și spațiilor verzi din oraș. Săptămâna aceasta, Serviciul Public de…
The post Primăria Cugir va interveni în parcurile și zonele verzi appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Primăria Cugir va interveni în parcurile și zonele verzi apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist