Președintele PSD, Liviu Dragnea:”Am pregătit un proiect de lege pentru interzicerea exportului de buşteni din România”

Written by on 16 May 2019

Joi, 16 mai, președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că a pregătit un proiect de lege privind interzicerea exportului de buşteni din România pe care îl va depune în Parlament săptămâna viitoare.

„Ca să stea mai liniştitit Iohannis, că ştiu că el avea legătură cu unii cu lemnele, am pregătit un proiect de lege pentru interzicerea exportului de buşteni din România, pe care cred că o să-l depunem săptămâna viitoare. Cine să vrea să exporte, să exporte lemn prelucrat pentru ca plus valoarea să rămână în România”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a completat:

„Eu nu ştiu dacă Iohannis a vorbit înainte sau după somn sau astăzi s-a trezit după patru ani şi jumătate de somn şi a început să vadă ce e în România. Despre asta discutăm noi, despre faptul că prelucrarea sau capacitatera de prelucrare as produselor a început să crească în ultimii doi ani de zile. Este un domeniu pe care am început să-l stimulăm şi o să-l stimulăm pe viitor”.

Post-ul Președintele PSD, Liviu Dragnea:”Am pregătit un proiect de lege pentru interzicerea exportului de buşteni din România” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist