AcasăStiri AlbaPiața Cetății din Alba Iulia va găzdui conferința de încheiere a proiectului...

Piața Cetății din Alba Iulia va găzdui conferința de încheiere a proiectului „Cetatea Bibliotecii Vii”

Date:

albaalba

Duminică, 27 iunie de la ora 15:00 la conferința de încheiere a proiectului „Cetatea Bibliotecii Vii”, finanțat de Fundația Comunitară Alba prin programul YouthBank care va avea loc în Piața Cetății din Alba Iulia.

Biblioteca Vie este un instrument de dialog care aduce oamenii mai aproape unul de celălalt cu scopul de a promova respectul pentru demnitatea umană și identitatea fiecăruia. Proiectul propune să provoace dialog între persoanele care, în mod normal, nu ar purta dialog într-un cadru neorganizat.

Scopul proiectului este atragerea atenției asupra diversității și promovarea antidiscriminării.

Cetatea Bibliotecii Vii s-a bucurat de succes în toate locațiile din țară iar în Alba Iulia, la prima ediție a proiectului, acesta avut impactul de 150 de împrumuturi între cititori și cărți, peste 100 de cititori și 20 de cărți vii pe parcursul celor 6 întâlniri.

The post Piața Cetății din Alba Iulia va găzdui conferința de încheiere a proiectului „Cetatea Bibliotecii Vii” appeared first on albapesurse.

Post-ul Piața Cetății din Alba Iulia va găzdui conferința de încheiere a proiectului „Cetatea Bibliotecii Vii” apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Filme în avanpremieră națională la Dracula Film Festival

Între 12 – 16 octombrie, la Brașov are loc...

Stiri Harghita

Evenimete

Filme în avanpremieră națională la Dracula Film Festival

Între 12 – 16 octombrie, la Brașov are loc...

Stirile HITFM

spot_img