Oprirea, staționarea sau parcarea neregulamentară a autovehiculelor pe raza municipiului Sebeș, sancționate de Serviciul de Siguranță Rutieră (foto)

Written by on 26 February 2019

De la începutul anului 2019 și până în prezent, polițiștii locali din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale din care amenzile au depășit 10.900 lei pentru încălcarea normelor privind oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe domeniul public. Nu putem trece cu vederea multitudinea de autovehicule oprite sau staționate neregulamentar pe strada Lucian Blaga, arteră principală a localității, fapt pentru care dispeceratul Poliției Locale a fost sesizat in nenumărate rânduri pentru blocarea căilor de acces și nu numai. Nici parcările din fața spitalului, care împiedică trecerea ambulanțelor, celor de pe spațiul destinat taxiurilor sau în stațiile de autobuz nu sunt de ignorat.
De asemenea, o reală problemă o constituie și parcarea pe spațiile verzi, distrugând astfel gazonul care, în aceasta perioadă încearcă să crească și să îmbunătățească considerabil aspectul orașului nostru. 
Ne dorim disciplinarea cetățenilor și avem încredere în aceștia că vor fi receptivi la mesajele noastre, iar respectul va fi predominant în comportamentul nostru, al tuturor, din #DragDeSebeș
Vă prezentăm, mai jos, o selecție de fotografii realizate fie cu ajutorul camerelor de supraveghere ale Poliției Locale, fie direct de către agenții constatatori în timpul patrulării, care pot constitui mijloace de probă în aplicarea sancțiunilor.

Amintim câteva dintre parcările importante ale orașului:
– La spitalul municipal pe strada Șureanu și la intersecția acesteia cu strada Teilor, precum și în partea din spate, cu intrare de pe strada Spitalului;
– În Piața Dacia;
– Pe strada Lucian Blaga;
– Lângă restaurantul Turn;
– La magazinul alimentar Market (fosta Billa);
– În toate cartierele de blocuri;
– La Liceul tehnologic de pe strada Dorin Pavel;
– Pe strada Mihai Viteazu;
– Pe strada 24 Ianuarie la Școala nr. 2;
– Lângă Autogară;
– La fabrica Ciserom;

Post-ul Oprirea, staționarea sau parcarea neregulamentară a autovehiculelor pe raza municipiului Sebeș, sancționate de Serviciul de Siguranță Rutieră (foto) apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist