MINIVACANŢA DE RUSALII ÎN SIGURANŢĂ

Written by on 10 June 2022

Pentru perioada 10 – 13 iunie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a suplimentat efectivele, iarpeste 250 de poliţiştii vor acţiona, zilnic, pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de deplină ordine şi siguranţă publică a Sărbătorii Rusaliilor precum și a manifestărilor publice care vor fi organizate, în județul nostru.

Poliţiştii din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, arme explozivi și substanțe periculoase, precum și ai Serviciului pentru acțiuni Speciale, vor folosi, în medie, 130 de autospeciale și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor negative şi menţinerea climatului de siguranţă publică.

Va fi asigurată prezenţa activă în proximitatea lăcașurilor de cult precum și în locurile unde sunt planificate a se desfăşura manifestări publice, o atenție deosebită urmând a fi acordată municipiului Alba Iulia, unde, începând de azi sunt programate a se desfășura mai multe evenimente, în cadrul Alba Fest.

Pe durata acestor manifestări, pe raza municipiului, vor acționa, zilnic, în medie, 60 de polițiști, care împreună cu jandarmii și polițiștii locali vor menține climatul de siguranță publică, vor fluidiza traficul rutier, vor asigura intervenția la evenimente și un răspuns ferm în ceea ce privește combaterea infracționalității de orice fel.

Polițiștii de la prevenire și cei de la siguranță școlară, împreună cu parteneri instituționali, vor desfășura activități informativ – preventive în zona în care vor fi organizate evenimentele publice.

Totodată, poliţiştii Serviciului Transporturi vor intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de cale ferată şi pe trenurile de călători, în scopul prevenirii oricărui incident care ar putea afecta siguranța călătorilor.

În ceea ce privește siguranța traficului rutier, va fi asigurată o prezență activă a echipajelor de poliție pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens. Vor fi organizate acțiuni de combatere a conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a drogurilor, iar pentru combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor rutiere, zilnic, vor fi folosite, la capacitate maximă, 11 aparate radar.

Stimați cetățeni, vă recomandăm să respectați normele de conduită socială și regulile de circulație rutieră și vă dorim o minivacanță lipsită de incidente negative.

The post MINIVACANŢA DE RUSALII ÎN SIGURANŢĂ appeared first on albapesurse.

Pentru perioada 10 – 13 iunie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a suplimentat efectivele, iarpeste 250 de poliţiştii vor acţiona, zilnic, pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de deplină ordine şi siguranţă publică a Sărbătorii Rusaliilor…
The post MINIVACANŢA DE RUSALII ÎN SIGURANŢĂ appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul MINIVACANŢA DE RUSALII ÎN SIGURANŢĂ apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist