Luni, 20 ianuarie, specialişti din cadrul DGASPC Alba vor oferi asistenţă psihologică gratuită

Written by on 15 January 2020

Data de 20 ianuarie 2020 marchează conceptul de ”Blue monday”, declarată neoficial ”cea mai tristă zi a anului”. Pentru a veni în sprijinul persoanelor care, în această perioadă, se confruntă cu probleme emoţionale, psihologii de la DGASPC Alba îşi oferă gratuit serviciile de asistenţă psihologică celor interesaţi. 

Persoanele care se confruntă cu stări prelungite de tristeţe, izolare, singurătate, probleme personale sau profesionale care par fără rezolvare, sau persoane care pur şi simplu doresc să discute cu un specialist în sănătate mintală, sunt invitate să ia parte la această iniţiativă care se va derula pe parcursul zilei de 20.01.2020. 

Așadar, întâlnirea cu persoanele interesate va avea loc la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 68, Alba Iulia,  în intervalul orar 8 – 16. Înscrierile şi programările se realizează apelând până vineri, 17 ianuarie la numărul de telefon 0258/818266, int. 213, persoane de contact Roşca Anamaria şi Henegar Ioana. 

Post-ul Luni, 20 ianuarie, specialişti din cadrul DGASPC Alba vor oferi asistenţă psihologică gratuită apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist