Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: ”Candidatul PNL la europarlamentare, Rareș Bogdan și președintele PSD Alba mănâncă mult…!?! și le ofer hârtie igienică să se șteargă pe bărbie.”

Written by on 24 May 2019

Vineri, 24 mai, conferința de presă săptămânală a ALDE Alba a fost mai ”spumoasă” decât celelalte. Președintele organizației județene a acestui partid, Ioan Lazăr a început conferința prin a demonta o declarație publică pe care deputatul PNL, Florin Roman a avut-o în parlament în data de 23 noiembrie, 2017, când acesta acuza că în timpul guvernării PSD+ALDE au crescut semnificativ prețurile la bunurile de consum. Pentru conformitate, Ioan Lazăr a scos dintr-o plasă mai multe produse pe care orice cetățean le poate cumpăra dintr-un supermarket (carne, lapte, pâine, ouă, ulei, unt) și a făcut o paralelă între prețurile enunțate de deputatul Roman în anul 2017 și prețurile produselor pe care le-a cumpărat vineri, 24 mai 2019.

”Am dovezi să combat spusele de atunci ale lui Florin Roman. Prețurile produselor de larg consum în perioada guvernării PSD+ALDE nu au crescut, ci din contră, la foarte multe produse prețurile au scăzut. Transportul față de acea dată este gratuit pentru studenț, la pensii se vede o creștere semnificativă, în turism se vede o creștere după introducerea tichetelor de vacanță. Aceste lucruri bune făcute în această guvernare s-au realizat decisiv cu aportul ALDE.” a spus Ioan Lazăr.

Nu înainte de a încheia conferința de presă, Ioan Lazăr a ținut să mai scoată de sub masă niște ” recuzită”, mai exact un sul de hârtie igienică pe care foștii colegi din PNL să îl ducă candidatului la europarlamentare, Rareș Bogdan pe motiv ”că manâncă prea mult…!?! și ca să se șteagă pe bărbie” și, pentru liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu care ”și dânsul manâncă foarte mult…!?!, i-am adus un bax de hârtie igienică.”

Post-ul Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: ”Candidatul PNL la europarlamentare, Rareș Bogdan și președintele PSD Alba mănâncă mult…!?! și le ofer hârtie igienică să se șteargă pe bărbie.” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist