Alba Iulia – Spectacol de teatru în scop caritabil organizat la Casa de Cultură a Studenților

Written by on 12 May 2019

Rotakids Club Alba Iulia, alături de actrița Rodica Panu au gândit şi realizat o frumoasă surpriză pentru locuitorii mici şi mari din Alba Iulia: o seară de teatru cu piesa CENUȘĂREASA, ce va fi jucată în data de 15 Mai, ora 19:00 la CASA DE CULTURA A STUDENȚILOR .

Micii voluntari, membrii ai Rotakids Club Alba Iulia sunt fi interpreţii care vor evolua cu emoţie şi măiestrie pe scenă în seara de 15 mai şi care vă aşteaptă să intraţi împreună cu ei în lumea feerică a basmului.

Evenimetul are şi un scop caritabil, copiii de la Rotakids dorind să realizeze pe lângă prestaţia teatrală şi o strângere de fonduri destinate desfăşurării unor activităţi de recupere/abilitare-reabilitare a copiilor cu deficienţe din Alba Iulia, precum şi pentru realizarea de consiliere pentru parinţii acestora, în vederea depaşirii situatiilor de dificultate, de prevenire si combatere a riscului de excluziune socială.

Cum Ziua Copilului este despre timp petrecut în familie, bucurie şi experienţe frumoase trăite împreună, Rotakids Club Alba Iulia vă dedică cu drag o seară de teatru şi vă invită să vă alăturaţi lor în campania de strângere de fonduri pentru copiii cu deficienţe.

DONAȚIE MINIMĂ RECOMANDATĂ:
20 Lei pentru Adulți și 10 Lei pentru Copii

Post-ul Alba Iulia – Spectacol de teatru în scop caritabil organizat la Casa de Cultură a Studenților apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist