Accident – Un motociclist s-a răsturnat în afara părții carosabile pe DN 67 C, între Obârșia Lotrului și Șugag!

Written by on 6 July 2022

La data de 5 iulie 2022, în jurul orei 17,00, polițiștii rutieri din Sebeș au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier, produs pe DN 67 C, între Obârșia Lotrului și Șugag, la kilometrul 69 + 900 de metri.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 57 de ani, din Polonia, în timp ce conducea o motocicletă, a pierdut controlul asupra acesteia și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

The post Accident – Un motociclist s-a răsturnat în afara părții carosabile pe DN 67 C, între Obârșia Lotrului și Șugag! appeared first on albapesurse.

La data de 5 iulie 2022, în jurul orei 17,00, polițiștii rutieri din Sebeș au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier, produs pe DN 67 C, între Obârșia Lotrului și Șugag, la kilometrul 69 +…
The post Accident – Un motociclist s-a răsturnat în afara părții carosabile pe DN 67 C, între Obârșia Lotrului și Șugag! appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Accident – Un motociclist s-a răsturnat în afara părții carosabile pe DN 67 C, între Obârșia Lotrului și Șugag! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist