“Zilele Municipiului Sebeș se constituie într-o sărbătoare în care oamenii sunt în prim-plan”, afirmă primarul Dorin Nistor

Written by on 23 August 2019

Primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, invitat în emisiunea “La ordinea zilei” de la Radio Hit FM Alba, a vorbit despre semnificația specială a Zilelor Municipiului Sebeș din acest an. “Sărbătoarea noastră, Zilele Municipiului Sebeș, adună principalele obiceiuri sau acele părți specifice ale orașului și una din moștenirile noastre, lăsată de generații întregi, este aceea a Fanfarei din Petrești, care împlinește anul acesta 140 de ani. Sărbătoarea fanfarei este de fapt o sărbătoare prin care avem 140 de ani de tradiții, putem spune două vieți de om în care fanfara a avut continuitate și și-a desfășurat activitatea pe raza municipiului Sebeș. Avem tineri care fac parte din fanfară, alții se pregătesc să intre în rândurile sale. Asta arată că avem și viitor și în acest domeniu”, a spus Dorin Nistor.

Potrivit primarului municipiului Sebeș, Zilele Municipiului Sebeș sunt momentul oportun pentru a pune în prim-plan oamenii. “Zilele Municipiului Sebeș reprezintă pentru noi oportunitatea de a crea anumite evenimente culturale, lansări de carte, expoziții și multe altele. Dincolo de asta, această sarbatoare are ceva deosebit. Acel ceva deosebit este prilejul ca noi, oamenii locului, să ne întâlnim, pentru că cei mai importanți rămân oamenii. Totul trebuie să fie legat de ei și lucrurile astea trebuie să rămână o prioritate. ”, a explicat Dorin Nistor.

Post-ul “Zilele Municipiului Sebeș se constituie într-o sărbătoare în care oamenii sunt în prim-plan”, afirmă primarul Dorin Nistor apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist