AcasăStiri AlbaZeci de percheziții efectuate de Poliţia Română și D.I.I.C.O.T. pentru destructurarea unor...

Zeci de percheziții efectuate de Poliţia Română și D.I.I.C.O.T. pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată

Date:

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, Poliţia Română și D.I.I.C.O.T. au efectuat 66 de percheziţii pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată, specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic și consum ilicit de droguri și spălare de bani.

Au fost organizate 44 de acțiuni operative pentru probarea activității infracționale a 111 persoane, dintre care 32 au fost reținute ori arestate și 4 au fost plasate sub control judiciar.

În urma acțiunilor, polițiștii și procurorii au confiscat sau indisponibilizat bani, droguri, mașini, bijuterii și echipamente IT, astfel:

Din categoria drogurilor: 2.662 de comprimate ecstasy, 20 de grame de heroină, 32 de grame de rezină de cannabis, 678 de grame de cocaină, aproape un kilogram de cannabis, 74 de plante de cannabis, 20 de grame de masă vegetală, 5 grame de substanțe psihoactive, 30 de grame de ciuperci halucinogene, 80 de comprimate XTC, 2 grame de MDMA, 2 cântare electronice și 4 grindere.

Bani: 92.770 de lei și 16.715 euro.

Echipamente IT: 6 laptopuri, o unitate centrală, 3 sisteme informatice, 2 tablete, 104 medii de stocare și 41 de telefoane mobile.

Au mai fost descoperite și confiscate 300 de grame de bijuterii din aur și un permis auto fals, iar 5 autoturisme au fost indisponibilizate.

În activităţile desfăşurate, au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, luptători de la acţiuni speciale şi jandarmi.

Post-ul Zeci de percheziții efectuate de Poliţia Română și D.I.I.C.O.T. pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Filme în avanpremieră națională la Dracula Film Festival

Între 12 – 16 octombrie, la Brașov are loc...

Stiri Harghita

Evenimete

Filme în avanpremieră națională la Dracula Film Festival

Între 12 – 16 octombrie, la Brașov are loc...

Stirile HITFM

spot_img