Vizită de lucru a unei delegații conduse de Consulul Republicii Federale Germania la Sibiu la Sebeș

Written by on 23 May 2019

Miercuri, 22 mai, o delegație formată din demnitari de rang înalt și oameni de afaceri ai statului german a efectuat o vizită de lucru la Sebeș. În urma acestei vizite, primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor a scris pe pagina sa de Facebook:

”În această dimineață, la Casa Memorială “Lucian Blaga” din Lancrăm, am avut plăcerea de a primi o delegație condusă de domnul Hans Erich Tischler, Consulul Republicii Federale Germania la Sibiu, din care au mai făcut parte atașați comerciali, reprezentanți ai Camerei de Comerț Româno-Germane. Delegația a fost însoțită de domnul Simion Crețu, directorul ADR Centru. Consiliul Județean Alba a fost reprezentat la întâlnire prin domnul Dumitru Fulea. Temele abordate au vizat identificarea modalităților de colaborare în interesul dezvoltării economice a Sebeșului, învățământul dual, posibilitatea de a contura proiecte comune.” a scris Dorin Nistor.

Post-ul Vizită de lucru a unei delegații conduse de Consulul Republicii Federale Germania la Sibiu la Sebeș apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist