Vizită de lucru a ministrului Dezvoltării și Administrației Publice, Daniel Suciu la Alba Iulia

Written by on 21 May 2019

Marți, 21 mai, vice-premierul și ministrul Dezvoltării și Administrației Publice, Daniel Suciu a efectuat o vizită de lucru în Alba Iulia. În această vizită, Daniel Suciu a fost însoțit de președinte PSD Alba, de prefectul Dănuț-Emil Hălălai și de europarlamentarul Victor Negrescu, dar și de alți membri locali ai PSD.

Cu această ocazie, vice-premierul s-a întâlnit la sediul Instituției Prefectului Alba cu primari din județ, de diferite coloraturi politice cu care a discutat cele mai importante probleme cu care aceștia se confruntă. Cel mai important aspect care a reieșit din discuții a fost importanța Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) prin intermediul căruia au fost atrase multe fonduri europene în județul Alba.

În finalul vizitei, ministrul Suciu a mers să vadă câteva investiții din Alba Iulia finanțate cu bani de la guvern: Colegiul „Dionisie Pop Marțian”, podul Unirii și Sala Unirii.

Post-ul Vizită de lucru a ministrului Dezvoltării și Administrației Publice, Daniel Suciu la Alba Iulia apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist