Victor Negrescu (PSD) va deveni din nou europarlamentar dacă Marea Britanie iese din UE

Written by on 4 June 2019

În urma scrutinului care a avut loc în data de 26 mai, cetățenii români i-au ales pe cei care îi vor reprezenta în următorul Parlament European, la Bruxelles. După cum deja se știa, țara noastră are alocate 32 de locuri de europarlamentar, dintre care PNL a obţinut zece mandate, PSD – nouă mandate, Alianţa 2020 USR-PLUS – opt mandate, iar PRO România, PMP şi UDMR câte două mandate.

O situație inedită are loc în cazul lui Victor Negrescu, poziţia 9 pe lista PSD, care este „primul sub linie”, mai exact este europarlamentarul care ocupă locul 33 al României în Parlamentul European. Cu toate că pare a fi un mare ghinionist, Victor Negrescu mai are o șansă de a redeveni europarlamentar, mai exact în cazul în care Marea Britanie iese din UE, o parte din mandatele britancilor vot fi împărțite țărilor membre, iar restul vor fi desființate. În acest caz, România va primi încă un loc de europarlamentar și astfel, Victor Negrescu ar putea ajunge să mai aibă încă un mandat în Parlamentul European.

Post-ul Victor Negrescu (PSD) va deveni din nou europarlamentar dacă Marea Britanie iese din UE apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist