Valoarea burselor de excelanță oferite în acest an de compania Kronospan a depășit suma de 33.000 lei!

Written by on 12 July 2022

Kronospan este cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn, prezent în 55 de locații din 24 de țări, recunoscut și apreciat la nivel internațional. Una dintre cele mai importante fabrici se află în Sebeș, într-un loc în care tradiția prelucrării lemnului s-a păstrat de-a lungul anilor.

Compania investește în performanță și susține, an de an, parcursul educațional al elevilor din județul Alba prin Bursa de Excelență Kronospan.

Anul acesta, numărul bursierilor a crescut la 15 datorită rezultatelor impresionante pe care mai mulți dintre elevii înscriși le-au avut în perioada școlară 2021-2022. Valoarea financiară a burselor oferite a depășit suma de 33.000 lei.

Cei 15 elevi care au obținut Bursa de Excelență Kronospan învață la Colegiul Național Lucian Blaga Sebeș, Liceul German Sebeș, Școala Gimnazială Mihail Kogălniceanu Sebeș, Liceul Tehnologic Sebeș, Școala Gimnazială nr. 2 Sebeș și la Școala Gimnazială Petrești. Premierea acestor elevi a reprezentat și o recunoaștere a dedicării și muncii depuse de către cadrele didactice.

România modernă se construiește prin educație, cu ajutorul școlilor și a profesorilor de excepție, spune dna. Mioara Bulbucan, Director al Colegiului Național „Lucian Blaga”. În anul școlar 2021-2022, șase elevi ai colegiului, Alexandru Lorintz, Damian Zara Negură, Victor Dobra, Gabriel Frățilescu, Ștefan Grosu și Andra Ghibescu, au primit Bursa de Excelență Kronospan datorită rezultatelor deosebite la învățătură.

Pentru noi este important să susținem valoarea și să încurajăm performanța la toate nivelurile. An de an, munca elevilor Colegiului Național „Lucian Blaga” se bucură de aprecierea comunității locale, prin obținerea burselor de Excelență Kronospan.

Mioara Bulbucan, Director Colegiul Național „Lucian Blaga”

Dna. Director a Școlii Gimnaziale Petrești, Dana Cârcoană, a declarat faptul că Bursele de Excelență Kronospan, obținute de elevele Sara Giurgiu din clasa a VIII-a și Antonia Timpea din clasa a V-a, onorează școala și demonstrează că există elevi capabili de performanță, dar și cadre didactice dedicate.

Salutăm inițiativa Kronospan care răsplăște și promovează, pe de o parte, dar și stimulează, pe de altă parte, perfromanța școlară în rândul elevilor!

Dana Cârcoană, Director Școala Gimnazială Petrești

Proiectul Bursa de Excelență Kronospan este, totodată, un motiv de bucurie și pentru reprezentații companiei, aceștia fiind mândri datorită faptului că lucrează la o companie care investește în comunitate și susține generațiile tinere.

Fiind direct implicat în proiectul “Bursa de excelență Kronospan 2022” am avut ocazia să interacționez cu elevi ale căror rezultate la olimpiade ne-au surprins în cel mai plăcut mod.
M-am simțit onorat și mândru în același timp, din postura de a premia performanța.

Kronospan are încredere în potențialul generației tinere și susține educația, atât prin programe de burse, programe de practică sau ajutor financiar. Numărul olimpicilor cu rezultate notabile este într-o continuă creștere de la an la an, fapt pentru care am suplimentat numărul burselor pentru anul 2022, de la 8 la 15.

Suntem convinși că implicarea Kronospan în acest proces este foarte importantă și necesară, motivând elevii să atingă rezultate la cel mai înalt nivel.

Ionuț Bozga, Specialist Marketing Kronospan

De asemenea, dna. Director Adjunct a Liceului Tehnologic Sebeș a menționat că această inițiativă are un impact pozitiv asupra comunității deoarece îi ajută pe elevi să înțeleagă că a învăța este un lucru important, care aduce cu sine beneficii.

Suntem onorați, ca și în anii trecuți, de prezența Kronospan alături de noi, care ne susține și încurajează performanța elevilor Liceului Tehnologic. Există o poartă deschisă între Liceul Tehnologic și compania Kronospan, noi pregătind forța de muncă posibil viitoare din companie.

Kronospan a fost întotdeauna alături de noi, nu doar prin premii, ci și prin sponsorizări de material didactic. Acum ne bucurăm că s-a suplimentat numărul de burse și suntem conștienți că este un efort din partea companiei.

Camelia Henegariu, Director Adjunct Liceul Tehnologic Sebeș

Prin proiectul Bursa de Excelență, compania încearcă să evidențieze importanța studiilor încă din primii ani de școală, recompensând rezultatele notabile. Acest lucru este atât o încoronare a eforturilor depuse în timpul anului școlar, cât și un factor motivant pentru mulți dintre elevi.

Ținand cont că în ziua de azi, atât în media, cât și în viața de zi cu zi, nu mai sunt promovate valorile și performanțele a fost o surpriză extraordinară premiul din partea firmei Kronospan, cu atât mai mult cu cât statul nu oferă recompense copiilor care obțin rezultate foarte bune la învățătură.

La vârsta lor, elevii nu învață pentru propria devenire, pentru viitor, ci pentru recompense imediate (note, premii). Totodată, competiția dintre elevii aceluiași colectiv este stimulativă, conducând la progres. Elevul va dori să fie cel mai bun, să primească premiu la sfârșit de an, ceea ce-l va determina să învețe mai mult sau mai eficient.

Din experiența personală pot să spun că, înaintea primirii recompensei din partea firmei Kronospan, atât fiica mea, cât și colegii ei, nu conștientizau că pot fi recompensați în acest fel pentru învățătură. Astfel că și-au propus ca în viitor să obțină rezultate mult mai bune văzând că le vor fi apreciate eforturile.

Gabriela Valentina Anghel, mama elevei premiate Roxana Anghel

De-a lungul timpului, compania Kronospan a rămas aproape de oameni, prin proiecte dedicate comunității și mediului. Proiectul Bursa de Excelență este o invitație deschisă la o călătorie educațională încurajată de apreciere, susținere și recompense, adresată tuturor elevilor.

The post Valoarea burselor de excelanță oferite în acest an de compania Kronospan a depășit suma de 33.000 lei! appeared first on albapesurse.

Kronospan este cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn, prezent în 55 de locații din 24 de țări, recunoscut și apreciat la nivel internațional. Una dintre cele mai importante fabrici se află…
The post Valoarea burselor de excelanță oferite în acest an de compania Kronospan a depășit suma de 33.000 lei! appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Valoarea burselor de excelanță oferite în acest an de compania Kronospan a depășit suma de 33.000 lei! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist