Un turist din Pitești a căzut de la balconul blocului din Alba Iulia unde era cazat

Written by on 28 July 2022

La data de 28 iulie 2022, în jurul orei 03.30, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către un bărbat din municipiu, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la un etaj al blocului în care domiciliază.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre un bărbat de 35 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, care ar fi căzut de pe un balcon, de la etajul unu al blocului, unde era cazat. Acesta, fiind sub influența alcoolului, ar fi ieșit pe balcon să fumeze.

Bărbatul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

The post Un turist din Pitești a căzut de la balconul blocului din Alba Iulia unde era cazat appeared first on albapesurse.

La data de 28 iulie 2022, în jurul orei 03.30, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către un bărbat din municipiu, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut…
The post Un turist din Pitești a căzut de la balconul blocului din Alba Iulia unde era cazat appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Un turist din Pitești a căzut de la balconul blocului din Alba Iulia unde era cazat apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist