Un tânăr din județul Sibiu a fost reținut după ce a sustras o motocicletă din curtea unui cetățean din Blaj

Written by on 21 July 2022

La data de 20 iulie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au identificat și reținut un tânăr din comuna Valea Viilor, județul Sibiu, care este bănuit de furtul unei motociclete, faptă care a fost sesizată poliției la data de 14 iulie 2022.

Se pare că, în noaptea de 13/14 iulie 2022, tânărul ar fi pătruns, prin efracție, în curtea unei locuințe din Blaj și ar fi sustras o motocicletă enduro, în valoare de 4.000 de euro.

Motocicleta a fost recuperată și restituită persoanei păgubite.

În cursul zilei de azi, 21 iulie, bărbatul va fi prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Un tânăr din județul Sibiu a fost reținut după ce a sustras o motocicletă din curtea unui cetățean din Blaj appeared first on albapesurse.

La data de 20 iulie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au identificat și reținut un tânăr din comuna Valea Viilor, județul Sibiu, care este bănuit de furtul unei motociclete, faptă…
The post Un tânăr din județul Sibiu a fost reținut după ce a sustras o motocicletă din curtea unui cetățean din Blaj appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Un tânăr din județul Sibiu a fost reținut după ce a sustras o motocicletă din curtea unui cetățean din Blaj apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist