Un tânăr din comuna Șona a ajuns în arestul Poliției Municipiului Blaj pentru săvârșirea mai multor furturi

Written by on 11 July 2022

La data de 10 iulie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 24 de ani, din comuna Șona, județul Alba, care este bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 3 – 5 iulie 2022, acesta ar fi pătruns, prin efracție sau profitând de faptul că ușile au fost lăsate neasigurate, în 4 locuințe din municipiul Blaj și ar fi sustras bani și bunuri a căror valoare totală a fost estimată la 2.000 de lei.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă judecătoria Blaj, care a dispus cercetarea sa sub măsura preventivă a controlului judiciar.

The post Un tânăr din comuna Șona a ajuns în arestul Poliției Municipiului Blaj pentru săvârșirea mai multor furturi appeared first on albapesurse.

La data de 10 iulie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 24 de ani, din comuna Șona, județul…
The post Un tânăr din comuna Șona a ajuns în arestul Poliției Municipiului Blaj pentru săvârșirea mai multor furturi appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Un tânăr din comuna Șona a ajuns în arestul Poliției Municipiului Blaj pentru săvârșirea mai multor furturi apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist