Un tânăr din Aiud a fost prins de polițiști la scurt timp după ce a sustras mai multe scule din curtea unui imobil

Written by on 7 April 2022

În dimineața zilei de 6 aprilie 2022, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Aiud, constituită din polițiști și jandarmi, a depistat un bărbat de 43 de ani, din Aiud, care avea asupra sa mai multe scule electrice care s-au dovedit a fi furate.

Din primele cercetări, a rezultat că, în noaptea de 05/06 aprilie 2022, bărbatul ar fi pătruns în curtea unui imobil, aflat în reparație și ar fi sustras un polizor, o bormașină și alte scule, cu o valoare totală de 600 de lei.

Prejudiciul a fost restituit păgubitului, iar față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

The post Un tânăr din Aiud a fost prins de polițiști la scurt timp după ce a sustras mai multe scule din curtea unui imobil appeared first on albapesurse.

În dimineața zilei de 6 aprilie 2022, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Aiud, constituită din polițiști și jandarmi, a depistat un bărbat de 43 de ani, din Aiud, care avea asupra sa…
The post Un tânăr din Aiud a fost prins de polițiști la scurt timp după ce a sustras mai multe scule din curtea unui imobil appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Un tânăr din Aiud a fost prins de polițiști la scurt timp după ce a sustras mai multe scule din curtea unui imobil apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist