Un student din cadrul Academiei de Poliție “Al. I. Cuza” București, în practică la Jandarmeria Alba

Written by on 24 July 2019

Începând de luni, 22.08.2019 și până pe data de 02.08.2019, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba se va desfăşura stagiul de practică pentru un student din cadrul Academiei de Poliție “Al. I. Cuza” București.

În intervalul precizat mai sus, studentul care va efectua stagiul de prectică la Jandarmeria Alba este Valentin Teoc. Originar din județul Alba, Valentin a ales să-și continue studiile la Academia de Poliție “Al. I. Cuza” București, arma jandarmi. Nu are militari în familie dar și-a dorit de mic copil să îmbrace uniforma de jandarm, să devină ofițer, cunoscând că deși mediul militar este unul riguros, îi va aduce nenumărate satisfacții și împliniri. A terminat anul trecut liceul, dar dorința de a ajunge să studieze pe băncile academiei, l-a ambiționat să se pregătească foarte bine atât pentru examenul maturității cât și pentru admiterea la facultate.

Post-ul Un student din cadrul Academiei de Poliție “Al. I. Cuza” București, în practică la Jandarmeria Alba apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist