AcasăStiri AlbaUn șofer drogat s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile pe...

Un șofer drogat s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile pe DN 14B

Date:

La data de 12 aprilie 2022, în jurul orei 14.00, polițiștii rutieri din Blaj au intervenit, pe DN 14B, pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Un tânăr de 19 ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Valea Lungă – Blaj, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

The post Un șofer drogat s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile pe DN 14B appeared first on albapesurse.

La data de 12 aprilie 2022, în jurul orei 14.00, polițiștii rutieri din Blaj au intervenit, pe DN 14B, pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. Un tânăr de 19 ani, din Blaj,…
The post Un șofer drogat s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile pe DN 14B appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Un șofer drogat s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile pe DN 14B apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

”Crosul 15 Noiembrie” de la Brașov, ediția a XXXIII-a!

Ediția a 33-a a ''Crosului 15 Noiembrie'' de la...

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM

spot_img