Un minor a fost prins de o echipă a Poliției Locale Alba Iulia în timp ce scria cu un spray negru pe zidurile Cetății Alba Carolina (foto)

Written by on 12 June 2019

În data de 11.06.2019, ora 19:40, o echipă a Poliției Locale Alba Iulia aflată în patrulare în zona istorică a orașului, a surprins un minor din comuna Meteș, sat Tăuț, în timp ce scria cu un spray de culoare neagră pe pereții din șanțurile Cetății Alba Carolina.

Acesta a fost legitimat și sancționat cu suma de 700 lei conform Legii nr. 554/2003 pentru murdărirea zidurilor cetății și cu suma de 500 lei pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene conform Legii nr. 61/1991. 

De asemenea, părinții sau tutorele legal al acestuia sunt obligați să suporte cheltuielile pentru refacerea aspectului estetic al bunului în cauză.

Rugăm persoanele care observă producerea unor fapte de natură contravențională pe raza Municipiului Alba Iulia să sesizeze Poliția Locală la numărul de telefon 0258 989.

Post-ul Un minor a fost prins de o echipă a Poliției Locale Alba Iulia în timp ce scria cu un spray negru pe zidurile Cetății Alba Carolina (foto) apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist