HomeStiri AlbaUn bărbat și o femeie din Alba Iulia au fost reținuți de...

Un bărbat și o femeie din Alba Iulia au fost reținuți de polițiști pentru furt

Date:

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Anunț angajare!

FIRMA DE TRADITIE cu peste 40 de ani de...
spot_img

La data de 3 mai 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 25 de ani și față de o femeie de 30 de ani, din Alba Iulia, care sunt cercetați pentru furt calificat.

În după amiaza zilei de ieri, 3 mai, cei doi au fost depistați, de un echipaj de ordine publică, în flagrant delict, în timp ce transportau o cușcă metalică pe care ar fi sustras-o din curtea unei locuințe din municipiul Alba Iulia, după ce ar fi escaladat gardul împrejmuitor.

Cei doi, care nu sunt la prima faptă de furt, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Un bărbat și o femeie din Alba Iulia au fost reținuți de polițiști pentru furt appeared first on albapesurse.

La data de 3 mai 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 25 de ani și față de o femeie de…
The post Un bărbat și o femeie din Alba Iulia au fost reținuți de polițiști pentru furt appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Un bărbat și o femeie din Alba Iulia au fost reținuți de polițiști pentru furt apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stirile HITFM

spot_img