Un bărbat din Teiuș, căutat de autoritățile din Franța pentru infracțiuni contra persoanei, a fost prins de polițiști

Written by on 14 January 2022

La data de 13 ianuarie 2022, poliţiştii din Teiuș, sprijiniți de polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au depistat, pe raza orașului Teiuș, un bărbat, de 32 de ani, din Teiuș, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Franța.

Bărbatul a fost prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând ca în data de 14 ianuarie 2022 să fie prezentat Curții de Apel Alba Iuia, pentru a dispune, conform competențelor.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

The post Un bărbat din Teiuș, căutat de autoritățile din Franța pentru infracțiuni contra persoanei, a fost prins de polițiști appeared first on albapesurse.

La data de 13 ianuarie 2022, poliţiştii din Teiuș, sprijiniți de polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului…
The post Un bărbat din Teiuș, căutat de autoritățile din Franța pentru infracțiuni contra persoanei, a fost prins de polițiști appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Un bărbat din Teiuș, căutat de autoritățile din Franța pentru infracțiuni contra persoanei, a fost prins de polițiști apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist