Un bărbat din Blaj, cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu, a fost reținut de polițiști

Written by on 28 April 2022

La data de 27 aprilie 2022, polițiștii din Blaj, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 39 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru încălcarea ordinului provizoriu de protecție și furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 26 aprilie 2022, s-ar fi deplasat la locuința soției sale, cu toate că acest lucru i-a fost interzis, printr-un ordin de protecție provizoriu emis de polițiști la data de 23 aprilie, după ce ar fi amenințat-o cu acte de violență. Totodată, polițiștii au constatat că bărbatul i-ar fi sustras, femeii, telefonul mobil.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Un bărbat din Blaj, cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu, a fost reținut de polițiști appeared first on albapesurse.

La data de 27 aprilie 2022, polițiștii din Blaj, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 39 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru încălcarea ordinului provizoriu de…
The post Un bărbat din Blaj, cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu, a fost reținut de polițiști appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Un bărbat din Blaj, cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu, a fost reținut de polițiști apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist