Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a părăsit locația unde executa măsura preventivă a arestului la domiciliu

Written by on 6 April 2022

Ieri, 5 aprilie 2022, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au verificat, în Alba Iulia, o persoană față de care, Judecătoria Aiud a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind cercetat pentru mai multe fapte de distrugere.

Cu această ocazie, s-a constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a părăsit imobilul la care s-a stabilit executarea măsurii preventive, deși, anterior, i-au fost aduse la cunoștință modificările legislative prin intrarea în vigoare a Legii nr. 146/2021 privind monitorizarea în cadrul unor proceduri judiciare și execuțional penale.

Față de acesta, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare și au luat măsura reținerii, urmând să fie sesizată instanța de judecată, în vederea dispunerii măsurilor legale.

The post Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a părăsit locația unde executa măsura preventivă a arestului la domiciliu appeared first on albapesurse.

Ieri, 5 aprilie 2022, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au verificat, în Alba Iulia, o persoană față de care, Judecătoria Aiud a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind…
The post Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a părăsit locația unde executa măsura preventivă a arestului la domiciliu appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a părăsit locația unde executa măsura preventivă a arestului la domiciliu apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist