HomeStiri AlbaTrupa Dublu Click din Alba Iulia este de neoprit și continuă turneul...

Trupa Dublu Click din Alba Iulia este de neoprit și continuă turneul de promovare a albumului „MOMENTE”!

Date:

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Anunț angajare!

FIRMA DE TRADITIE cu peste 40 de ani de...
spot_img

Ne bucuram să aflăm că o trupă din Alba duce numele județului din punct de vedere muzical prin țară. Cu un album lansat în direct la TVR1, trupa Dublu Click se poate bucura de un succes venit în un timp foarte scurt. Trupa s-a întâlnit în luna August 2021 și cuprins de inspirație au reușit în câteva luni să intre în studio și să înregistreze albumul „MOMENTE”.

Piese dinamice, o muzică în care te poți regăsi și care te prinde din primele acorduri, un show făcut ca la carte, ăsta e secretul trupei Dublu Click!

Vinerea asta trupa este invitată la Brașov să cântă alături de trupa Scarlet Aura și apoi weekendul viitor va urma Craiova.
Rămâneți aproape deoarece trupa Dublu Click ne-a învațat că surprizele sunt la un Dublu Click distanță.

Muzica lor poate fi ascultată pe Youtube și pe toate platformele de specialitate.

The post Trupa Dublu Click din Alba Iulia este de neoprit și continuă turneul de promovare a albumului „MOMENTE”! appeared first on albapesurse.

Ne bucuram să aflăm că o trupă din Alba duce numele județului din punct de vedere muzical prin țară. Cu un album lansat în direct la TVR1, trupa Dublu Click se poate bucura de un…
The post Trupa Dublu Click din Alba Iulia este de neoprit și continuă turneul de promovare a albumului „MOMENTE”! appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Trupa Dublu Click din Alba Iulia este de neoprit și continuă turneul de promovare a albumului „MOMENTE”! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stirile HITFM

spot_img