Trupa din Alba Iulia Dublu Click, în finala concursului ROCK THE CAMP!

Written by on 31 May 2022

După o preselecție făcută cu votul publicului și juriului, s-au anunțat duminica finaliștii concursului Rock The Camp!!  Asa ca DUBLU CLICK sunt în finala! 

Pentru ei a fost o surpriza faptul ca a fost aleasa în finala mai ales ca este cea mai tânără trupa din cele înscrise în concurs ( trupa Dublu Click s-a infiintat în August 2021).

Acum vine partea cea mai interesanta doarece sâmbăta 4 iunie vor fi în finala de la ora 19.00 pana la 19.30 la Cluj și apoi de la ora 22.00 sunt așteptați la un recital în aer liber la Deva , concertul fiind stabilit cu aproape o luna inainte! 

Le ținem pumnii și ii susținem doarece de mult timp Alba Iulia avea nevoie de o trupa de pop-rock care sa ducă numele orasului Alba Iulia prin tara!!!

Pentru cine nu cunoaște povestea Dublu Click va putem spune ca trupa abordează un fresh pop-rock cu compoziții proprii pline de energie!

In componență se regăsesc doi membri născuți în Italia și doi muzicieni din Alba Iulia. Numele trupei s-a născut prin faptul că Tarocco Alex și Ilaria Sardiello din Verona s-au întâlnit cu Cristi Popovici și Andrei Susa din Alba Iulia și după prima repetiție s-a declanșat un Dublu Click

Primul album al trupei poartă numele de „Momente” și a fost înregistrat la studio Liveset Studio din Cluj Napoca.  Dupa Bucuresti, Cluj, Timișoara, Zalau, Brasov, Sibiu ,Alba Iulia, Craiova urmează sa I vedeți la Cluj, Deva , Arad iar apoi la mai multe festivaluri prin tara alături de Cargo, Timpuri Noi, Implant Pentru Refuz, Roxen și mulți alți!

Îi puteți urmări pe pagina de Facebook  Dublu Click și albumul lor poate sa fie ascultat în tuate platformele de specialitate!!! În concluzie trupa e foarte aproape de noi, ne desparte doar un Dublu Click!!

The post Trupa din Alba Iulia Dublu Click, în finala concursului ROCK THE CAMP! appeared first on albapesurse.

După o preselecție făcută cu votul publicului și juriului, s-au anunțat duminica finaliștii concursului Rock The Camp!!  Asa ca DUBLU CLICK sunt în finala!  Pentru ei a fost o surpriza faptul ca a fost aleasa…
The post Trupa din Alba Iulia Dublu Click, în finala concursului ROCK THE CAMP! appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Trupa din Alba Iulia Dublu Click, în finala concursului ROCK THE CAMP! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist