Tragedie! Un bărbat a fost accidentat mortal de un tren pe raza comunei Mirăslău!

Written by on 29 July 2022

Astăzi, în jurul orei 10.30, poliţiştii Postului de Poliție Transport Feroviar Aiud au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Mirăslău, trenul REGIO 3080 care circula pe direcția Cluj-Napoca -Teiuș, a surprins și accidentat mortal o persoană de sex bărbătesc.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe un bărbat de 42 de ani, din Aiud.
Din primele cercetări efectuate se pare că bărbatul s-ar fi aruncat în faţa trenului, în cauză neexistând suspiciuni cu privire la moartea acestuia.

Cadavrul va fi transportat la morga Spitalului Municipiului Aiud în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

The post Tragedie! Un bărbat a fost accidentat mortal de un tren pe raza comunei Mirăslău! appeared first on albapesurse.

Astăzi, în jurul orei 10.30, poliţiştii Postului de Poliție Transport Feroviar Aiud au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Mirăslău, trenul REGIO 3080 care circula pe direcția Cluj-Napoca -Teiuș, a surprins…
The post Tragedie! Un bărbat a fost accidentat mortal de un tren pe raza comunei Mirăslău! appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Tragedie! Un bărbat a fost accidentat mortal de un tren pe raza comunei Mirăslău! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist