AcasăStiri AlbaTir cu arcul gratuit la Alba Iulia

Tir cu arcul gratuit la Alba Iulia

Date:

albaalba

Proiectul e-Archery este un proiect prin care atât cetățenii orașului Alba Iulia, cât și vizitatorii și turiștii, vor putea experimenta gratuit tragerea cu arcul.

Pe parcursul a 3 weekend-uri (vineri-duminică), începând cu data de 25 iunie, echipa de voluntari ai proiectului vor fi prezenți la cortul din șanțurile cetății (lângă pasarela de lemn de la poarta a IV-a a cetății, lângă Vizitiu), pregătiți să ofere sprijin și inițiere tuturor persoanelor interesate în sportul care se numește tir cu arcul.

În urma acestui proiect ne dorim să punem o nouă activitate socială și de dezvoltare personală pe “To do list”-ul cetățenilor de toate vârstele (în special 10-99 ani) și condițiile sociale, din Municipiul Alba Iulia și împrejurimi.

Prin acest proiect urmărim stimularea creativității, autocunoașterea, promovarea autocontrolului și dobândirea unei stări de bine și sentiment al satisfacției.

Programul activității cortului va fi între orele 14:00 si 21:00 în fiecare weekend, iar în timpul săptămânii echipa de proiect se va deplasa către case de copii, pentru a oferi această șansă și celor cu posibilității mai scăzute. Fiecare arcaș va beneficia de 5 trageri gratuite, după care, după dorința fiecăruia, se vor mai putea achiziționa sub forma a 2 tipuri de bilete săgeți suplimentare astfel: 5 lei – 5 săgeți, 8 lei – 10 săgeți.

The post Tir cu arcul gratuit la Alba Iulia appeared first on albapesurse.

Post-ul Tir cu arcul gratuit la Alba Iulia apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM