Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia prezintă spectacolul „Hansel & Gretel – o poveste urbană”

Written by on 22 June 2021

albaalba

Sâmbătă, 26 iunie 2021, de la orele 18:00, în Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia are loc spectacolul „Hansel & Gretel – o poveste urbană”.

Spectacolul, cu scenariul și regia realizate de Ana Crăciun Lambru, este o adaptare modernă a bine-cunoscutului basm semnat de Frații Grimm, care invită publicul de toate vârstele la o confruntare cu viața, așa cum este ea în prezent, păstrând într-o mare măsură firul narativ al poveștii.

În vederea unei bune desfășurări a evenimentului, pentru participarea la spectacolul-premieră, cei care doresc să asiste la această piesă sunt rugați să se programeze la numărul de telefon 0372758351, la adresa de e-mail impresariat@teatrulalba.ro. sau pot achiziționa biletele direct de la casieria teatrului (str. Andrei Mureșanu nr. 3), de miercuri până vineri, în intervalul orar 10:00 – 14.00.

The post Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia prezintă spectacolul „Hansel & Gretel – o poveste urbană” appeared first on albapesurse.

Post-ul Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia prezintă spectacolul „Hansel & Gretel – o poveste urbană” apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist