Tânăr din Vâlcea, prins după ce a vândut un autoturism semnalat ca deturnat de către autoritățile germane

Written by on 14 February 2019

Miercuri, 13 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat un autoturism semnalat ca deturnat de către autoritățile germane din data de 27.07.2018.

În urma cercetărilor, în cursul aceleiaşi zile, poliţiştii de investigaţii criminale l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din Vâlcea, ca persoană bănuită de deturnarea unui autoturism, în valoare de 4000 Euro, din Germania.

Se pare că, în cursul lunii noiembrie 2018, tânărul a luat, în condiţii ilegale, din Germania, un autoturism, pe care l-a exportat, în România, cu scopul de a îl comercializa pentru a i se pierde urma acestuia.

Autovehiculul a fost scos la vânzare sub prețul pieţei şi vândut, tot în cursul lunii noiembrie 2018, unei tinere de 28 de ani din localitatea Valea Lungă, judeţul Alba.

Tânăra
care a achiziţionat autoturismul l-a prezentat pentru efectuarea
unui raport de verificare la Registrul Auto Român – Reprezentanța
Alba, iar cu această ocazie a aflat că autoturismul în cauză a
fost deturnat din Germania.

Poliţiştii
de investigații criminale au indisponibilizat autoturismul, care a
fost introdus la camera de corpuri delicte a Inspectoratului de
Poliţie Judeţean Alba.

În continuare poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, urmând a se purta corespondenţă cu autorităţile germane în vederea restituirii vehiculului în cauză (vezi foto).

Post-ul Tânăr din Vâlcea, prins după ce a vândut un autoturism semnalat ca deturnat de către autoritățile germane apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist