Șugag – 11 cupluri din comună, cununate între 2018 și 2019 vor participa la ediția din acest an a evenimentului tradițional „Statu’ la vase în lunea Paștelui”

Written by on 22 April 2019

Consiliul Județean Alba, Centrul de Cultură ”Augustin Bena”, primăria comunei Șugag și biserica ortodoxă din Șugag organizează și în acest an sărbătoarea tradițională „Statu’ la vase în lunea Paștelui”, un eveniment care va avea loc luni, 29 Aprilie, începând cu ora 12.30, la Șugag. Doritorii sunt invitați să fie alături de cei 22 de tineri care și-au unit destinele în anul pascal 2018-2019.

Persoanele care vor participa la acest eveniment vor putea admira creațiile atelierelor de pictură pe sticlă de la Expoziția Etnografică din Șugag, târgul de meșteșuguri tradiționale din județul Alba de la Căminul Cultural din Șugag. Manifestarea va fi condusă de ”nașul Marius Moga senior” și ambianța sonoră va fi întreținută de artiști îndrăgiți a scenei muzicii populare românești.

Post-ul Șugag – 11 cupluri din comună, cununate între 2018 și 2019 vor participa la ediția din acest an a evenimentului tradițional „Statu’ la vase în lunea Paștelui” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist