Sucuri naturale preparate pe loc – Sănătate la un pas de tine!

Written by on 19 June 2019

Sucurile Bio sunt 100% naturale și se obțin prin presarea fructelor sau legumelor la rece. În Sebeș s-a deschis primul magazin care produce pe loc sucuri bio. Fă cunoștință cu savoarea și prospețimea sucurilor naturale recomandate de medicii nutriționiști pentru tratamente, detoxifiere sau regenerare celulară. O minte sănătoasă trăiește într-un corp sănătos!

Sucuri din morcovi, țelină, sfeclă roșie, măr, kiwi, ananas, iarbă de grâu, ghimbir, lâmâie, banană și multe alte fructe de sezon.

Sucul de citrice reprezintă aroma copilariei, motiv de zâmbet și bucurie. Cu un gust desăvârșit, citricele sunt recunoscute pentru beneficiile lor asupra organismului. Consumul regulat de suc de citrice ajută la buna funcționare a organismului.

Beneficiile sucului de citrice: previne cancerul: conține limonoizi citrici, substanțe care luptă împotriva mai multor tipuri de cancer, printre care se numără melanomul, cancerul pulmonar, cancerul mamar, cancerul stomacal si cancerul de colon tonifiază și curăță pielea; reduce riscul formării calculilor renali și al instalării bolilor de rinichi; reduce riscul de cancer hepatic; diminuează nivelul de colesterol; conținutul ridicat de potasiu, contribuie la menținerea funcției cardiace în parametri optimi; întărește sistemul imunitar, prin ponderea mare de vitamina C conținută; reglează presiunea arterială și menține sănătatea și frumusețea pielii; este recomandat în cazul curelor de slăbire; scade riscul de osteoporoză.

Vă așteptăm în Sebeș pe strada Mihai Viteazul, nr. 37, vizavi de Centrul de Sănătate ”Strada Primăriei”. Pentru scurtarea timpului de servire puteți comanda telefonic la 0784.22.44.22. Pentru comenzi de minim 5 sucuri, în Sebeș, livrarea este gratuită.

Post-ul Sucuri naturale preparate pe loc – Sănătate la un pas de tine! apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist