ȘTIREA TA – Podul Unirii, s-a cam crăpat!!! (foto)

Written by on 30 May 2019

După cum bine știm, podul Unirii din Alba Iulia, inaugurat chiar la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, a fost destul de criticat încă din prima zi. O primă problemă cu acesta ar fi suprafață pe care se circulă a acestuia care, în condiții de iarnă este alunecoasă și din această cauză, persoanele care îl traversează se pot accidenta (luxații, fracturi, etc).

O altă problemă remarcată a fost faptul că părțile laterale ale podului, confecționate din sticlă sunt tot timpul aburite și murdare, dăunând esteticii acestei construcții.

O problemă mai recentă ne-a fost semnalată miercuri seara (29 mai) de un cititor care ne-a trimis pe adresa redacției câteva poze în care se observă că o parte a părții pe care se circulă, confecționată din sticlă este crăpată. Motivele acestei crăpături nu sunt deocamdată clare, dar probelma rămâne și cineva se poate accidenta serios dacă respectiva bucată de sticlă crăpată se sparge.

În urma apariției acestei situații solicităm autorităților competente să rezolve de urgență problema, mai ales că pe acest pod circulă și copii mici care se pot răni dacă sticla crăpată se sparge.

Post-ul ȘTIREA TA – Podul Unirii, s-a cam crăpat!!! (foto) apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist