ȘTIREA TA – Placa de beton a unui canal de pe strada Occidentului din Sebeș, mutată de la loc de traficul rutier greu din zonă (foto)

Written by on 3 June 2019

Un cititor al ziarului nostru din Sebeș ne-a trimis pe adresa de Facebook a redacției mai multe poze în care se poate observa că placa de beton a unui canal a fost dislocat de traficul greu care, pe lângă că este inestetic, prezintă un real pericol de accidentare pentru cei care se întâmplă să treacă prin zonă.

”Avem acest canal care este un real pericol pentru trecatori și copii. Se află în această stare de mai mult timp din cauza traficului de mare tonaj pe strada Augustin Bena colț cu Occidentului. Acest capac a rămas în această stare de anul trecut de când s-au instalat sistemele de irigat pentru gazon. De atunci capacul s-a deplasat și degradat din cauza mașinilor de mare tonaj care trec zilnic pe strada Occidentului. Canalul este chiar pe marginea drumului, iar TIR-urile care vin și fac dreapta pe strada Occidentului calcă pe el cu roțile din spate.
Soluție pentru această situație ar fi repararea lui, dar interzicerea traficului de peste 3.5 t pe strada Occidentului.” ne-a scris cititorul nostru.

Cu această ocazie, facem un apel câtre autoritățile competente din Sebeș pentru a rezolva cât mai grabnic această problemă cu acest canal.

Post-ul ȘTIREA TA – Placa de beton a unui canal de pe strada Occidentului din Sebeș, mutată de la loc de traficul rutier greu din zonă (foto) apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist