Șofer ”rupt” de beat prins de polițiști pe strada Ioan Maiorescu din Bucerdea Grânoasă

Written by on 23 June 2022

La data de 22 iunie 2022, în jurul orei 19,30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au depistat un bărbat, de 41 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ioan Maiorescu din comună, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde polițiștii i-au solicitat să se supună recoltării de mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, dar acesta a refuzat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

The post Șofer ”rupt” de beat prins de polițiști pe strada Ioan Maiorescu din Bucerdea Grânoasă appeared first on albapesurse.

La data de 22 iunie 2022, în jurul orei 19,30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au depistat un bărbat, de 41 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism, pe…
The post Șofer ”rupt” de beat prins de polițiști pe strada Ioan Maiorescu din Bucerdea Grânoasă appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Șofer ”rupt” de beat prins de polițiști pe strada Ioan Maiorescu din Bucerdea Grânoasă apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist