HomeStiri AlbaSenzațional! Legumele au început să reziste mai mult decât lădițele în care...

Senzațional! Legumele au început să reziste mai mult decât lădițele în care sunt depozitate

Date:

Legumele și fructele din supermarket pot fi tratate cu o gamă largă de substanțe, de la compuși chimici, la extracte din insecte. Producătorii nu sunt nevoiți să includă acești compuși pe etichete pentru că majoritatea substanțelor ce dau luciul produselor sunt considerate adaosuri de producție, nu ingrediente.

Mai nou, cea mai mare interesantă situație care apare este este că lăzile de lemn au ajuns să intre în putrefacție înaintea legumelor sau fructelor care conțin adaosuri. Acea “ceară” pe care o vedem pe legume și fructe poate ascunde spălături în clorină, ceara ca de plastic (ce poate fi inflamabilă) și tratamente chimice. Unele legume și fructe sunt și împachetate în cutii și pungi de plastic, ce sunt tratate la rândul lor cu substanțe îngrijorătoare.

“Ceara” poate include ceara polietilenă (produsă des din compuși petrolieri) și selac (rășina produsă de un cărăbuș). O persoană din Marea Britanie s-a filmat în timp ce ardea frunze de varză “proaspete”, ce se topeau și miroseau precum plasticul.

Sperăm ca în viitorul apropiat micii producători să nu își cumpere micro fabrici de topit plastic pentru a le monta în serele din grădinile dânșilor.

Adevărat sau nu, acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Post-ul Senzațional! Legumele au început să reziste mai mult decât lădițele în care sunt depozitate apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM

spot_img