Sentința Tribunalului Alba în cazul bătăii care a avut loc în 15 martie 2018 în cartierul Kogălniceanu din Sebeș

Written by on 3 May 2019

Joi, 2 mai, Tribunalul Alba a soluționat cazul bătăii care a avut loc în data de 15 martie 2018 în cartierul Kogălniceanu din Sebeș. Astfel, judecătorii au decis că inculpatul Pădurean Marian în vârstă de 43 ani va fi încarcerat timp de 5 ani şi 1 lună pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în timp ce Dani Alin Silviu în vârstă de 31 ani a fost achitat pentru ambele infracţiuni. Decizia instanţei poate fi contestată cu apel.

Suplimentar condamnării cu executare, inculpatul Pădurean Marian va trebui să plătească victimei suma de 138.000 de lei daune morale şi 4.120 de lei daune materiale. În plus, Spitalul Judeţean Alba va primi despăgubiri în valoare de 8.107 lei.

Din decizia instanței:

”În fapt, s-a reţinut că, la data de 15 martie 2018, în jurul orelor 21,40, între persoana vătămată Z. I. C. şi suspectul Dani Alin Silviu, care se aflau în faţa unui bloc din cartierul Mihail Kogălniceanu al Municipiului Sebeş, a izbucnit un conflict spontan, împrejurare în care suspectul a lovit-o cu palma de două ori pe victimă, fără ca aceasta să reacţioneze în vreun fel. Între timp la faţa locului şi-au făcut apariţia membrii familiei Z., respectiv persona vătămată Z. I., tatăl lui Z. I. C., precum şi fratele şi mama celui din urmă, dar şi Pădurean Marian, concubinul surorii lui Dani Alin Silviu, care avea asupra sa un levier, obiect contondent pe care i l-a dat acestuia. Suspectul Dani Alin Silviu a început să lovească victima Z.I.C. cu levierul în zona capului, de mai multe ori, folosind partea ascuţită a acestuia, cauzându-i leziuni corporale care necesită 30-35 zile de zile de îngrijiri medicale”, se afirmă într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

”Condamnă pe inculpatul Pădurean Marian la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. (…) condamnă pe inculpatul Pădurean Marian la pedeapsa de 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. În baza art. 38 alin. (1) şi art. 39 alin. (1) lit. b) C.pen. aplică inculpatului Pădurean Marian pedeapsa de 5 ani şi 1 lună închisoare. achită pe inculpatul Dani Alin Silviupentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. (…) achită pe inculpatul Dani Alin Silviu pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se precizează în minuta deciziei de la Tribunalul Alba.

Post-ul Sentința Tribunalului Alba în cazul bătăii care a avut loc în 15 martie 2018 în cartierul Kogălniceanu din Sebeș apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist