HomeStiri AlbaSebeș – Trei scandalagii, reținuți 24 de ore de polițiști după ce...

Sebeș – Trei scandalagii, reținuți 24 de ore de polițiști după ce au băgat două persoane în spital

Date:

În noaptea de 15/16 iunie 2019, polițiștii din Sebeș au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, pe strada Lucian Blaga din municipiu, a avut loc o agresiune în urma căreia mai multe persoane au suferit leziuni corporale.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat 4 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, toți din Sebeș, aflați în stare de ebrietate, care au reclamat faptul că mai multe persoane necunoscute i-au agresat. Trei dintre victime au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, două rămânând internate.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, în cursul zilei de duminică, 16 iunie, agresorii au fost identificați. Aceștia sunt 7 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 20 ani, (4 minori și 3 majori), din Sebeș, Alba Iulia și Săsciori, care au fost conduși la sediul poliției.

Polițiștii au stabilit că, agresiunea a avut loc pe fondul consumului de alcool, iar în timpul acesteia uneia dintre victime i-a căzut telefonul mobil, care a fost sustras de către unul dintre agresori.

Față de agresorii majori, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de luni, 17 iunie, i-au prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, aceștia urmând să fie cercetați sub control judiciar, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident.

Post-ul Sebeș – Trei scandalagii, reținuți 24 de ore de polițiști după ce au băgat două persoane în spital apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM

spot_img