HomeStiri AlbaSebeș – Intervenție spectaculoasă a pompierilor pentru salvarea a doi copii aflați...

Sebeș – Intervenție spectaculoasă a pompierilor pentru salvarea a doi copii aflați în pericol de moarte (foto)

Date:

Marți, 25 iunie, în jurul orei 10.20, un echipaj al Gărzii de intervenție Sebeș a fost solicitat de urgență pentru salvarea a două persoane în pericol să cadă în râul Sebeș pe raza localității Sebeș.

Pompierii au sosit la fața locului cu o autospecială și o ambulanță SMURD.

Din primele informații de la fața locului, se pare că persoanele care erau să ajungă în apa râului Sebeș sunt un băiat de 11 ani și o fetiță de 13 ani. Cei doi minori, în momentul în care se aflau în apropierea albiei râului, din cauza faptului că a crescut debitul foarte mult ca urmare a deversării controlate a barajului de la Petrești, au fost surprinși de apă si s-au urcat în copaci. (vezi poze). Băiatul a reușit să sune la 112 pentru alertarea forțelor de intervenție.

Din fericire, după câteva minute copii au fost salvați și transportați la CPU Sebeș pentru alte investigații medicale. Fata prezenta ușoara hipotermie, echimoze și escoriatii la nivelul membrelor inferioare, iar băiatul a suferit un atac de panică.

Post-ul Sebeș – Intervenție spectaculoasă a pompierilor pentru salvarea a doi copii aflați în pericol de moarte (foto) apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM

spot_img