Sebeș – Dezbatere publică a proiectului de reabilitare și eficientizare a instalațiilor electrice la școala ”Mihail Kogălniceanu”

Written by on 21 February 2019

Miercuri, 20 februarie, la școala din cartierul M. Kogălniceanu, a avut loc dezbaterea publică a proiectului “Reabilitarea și modernizarea instalațiilor electrice; Creșterea eficienței energetice prin modernizarea sistemului de iluminat interior și exterior – Școala Gimnazială Mihail Kogălniceanu Sebeș”.

Lucrările prevăzute vizează modernizarea sistemului de iluminat interior, cu un control inteligent al nivelului de lumină benefic pentru confortul copiilor, modernizarea sistemului de iluminat exterior, sistem de detecție, semnalizare și alarmă anti-incendiu, sistem anti-efracție.

Valoarea investiției este de cca. 980.000 lei TVA inclus. Este un proiect pilot care va continua în toate școlile din oraș, unul din rezultate fiind scăderea consumului de energie electrică cu cca. 30%.

Post-ul Sebeș – Dezbatere publică a proiectului de reabilitare și eficientizare a instalațiilor electrice la școala ”Mihail Kogălniceanu” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist