Scriitorul Cornel Nistea, la ceas aniversar

Written by on 30 July 2019

Sâmbătă, 3 august 2019, începând cu orele 17,00 la Centrul Cultural Castel Sâncrai va avea loc un eveniment cultural ce-l va avea în centrul său pe președintele Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România, profesorul Cornel Nistea. Evenimentul este ocazionat de aniversarea a 80 de ani de viață, dar și a 40 de ani de la debutul său în lumea literară.

Alături de momentul aniversar, programul evenimentului va cuprinde lansarea volumului ”Roses blanches et autres contes” (Trandafiri albi și alte povești) al autorului Cornel Nistea. Volumul va fi prezentat de scriitorul Ioan Hădărig. Cafeneaua Culturală se va încheia cu un recital de muzică clasică susținut de tenorul Liviu Burz de la Opera de Stat din Viena. Liviu Burz va fi acompaniat de violonistul Gheorghe Burz și de pianistul Ovidiu Pârjol.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Filiala Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România și Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud.

Post-ul Scriitorul Cornel Nistea, la ceas aniversar apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist