HomeStiri AlbaScandal la un supermarket din Alba Iulia

Scandal la un supermarket din Alba Iulia

Date:

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Anunț angajare!

FIRMA DE TRADITIE cu peste 40 de ani de...
spot_img

În urma unui apel la 112, miercuri 4 mai, în jurul orei 22.00, un echipaj de jandarmerie a intevenit de urgență la sediul unui supermarket din municipiul Alba Iulia. Ajunși la fața locului jandarmii au identificat doi bărbați care făceau scandal în interiorul magazinului, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

În urma acțiunii jandarmilor s-a prevenit escaladarea conflictului, iar cele două persoane au fost sancționate conform legii cu suma de 200 de lei și un avertisment scris.

Reamintim că provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice se sancționează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei, iar în cazurile în care faptele sunt săvârșite în incinta unei instituții de învățământ, a unei instituții de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, sancțiunile aplicabile sunt amenzile de la 1.000 lei la 3.000 lei.

The post Scandal la un supermarket din Alba Iulia appeared first on albapesurse.

În urma unui apel la 112, miercuri 4 mai, în jurul orei 22.00, un echipaj de jandarmerie a intevenit de urgență la sediul unui supermarket din municipiul Alba Iulia. Ajunși la fața locului jandarmii au…
The post Scandal la un supermarket din Alba Iulia appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Scandal la un supermarket din Alba Iulia apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stirile HITFM

spot_img