Săptămâna trecută, peste 700 de conducători auto din județul Alba au fost sancționați pentru viteză excesivă

Written by on 28 March 2022

În perioada 21 – 27 martie 2022, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au desfășurat activități în cadrul acţiunii RoadpolSpeed, în scopul prevenirii accidentelor rutiere care se produc din cauza vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de trafic.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 1.256 de autovehicule și au fost aplicate 707 sancțiuni contravenţionale, pentru depăşirea limitei legale de viteză. Față de 11 dintre conducătorii auto sancționați pentru viteză, a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere, în 8 cazuri fiind constatată depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră, iar în 3 cazuri cu peste 70 de kilometri/oră. În cele 3 cazuri, în care viteza a fost depășită cu peste 70 de kilometri/oră, față de conducătorii auto a fost luată și măsura complementară a suspendări, pe loc, a permisului de conducere, pentru o perioadă de 120 de zile, fără a avea posibilitatea să participe la examinare, în vederea reducerii perioadei de suspendare.

The post Săptămâna trecută, peste 700 de conducători auto din județul Alba au fost sancționați pentru viteză excesivă appeared first on albapesurse.

În perioada 21 – 27 martie 2022, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au desfășurat activități în cadrul acţiunii RoadpolSpeed, în scopul prevenirii accidentelor rutiere care…
The post Săptămâna trecută, peste 700 de conducători auto din județul Alba au fost sancționați pentru viteză excesivă appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Săptămâna trecută, peste 700 de conducători auto din județul Alba au fost sancționați pentru viteză excesivă apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist